Udvendig malerarbejde

Vi kan løse mange udvendige maleropgaver. Facaderenovering, afrensning af facader og træværk, spartling/filsning af facader og selvfølgelig maling af facader og udvendigt træværk som feks. vinduer / døre / træbeklædninger / udhæng / sternbrædder / gavle.
Diverse behandlinger af træterrasser såsom olie maling og olie behandlinger.

Vedligeholdelses konto

Bor du i en lejet lejlighed, så har du en vedligeholdelses konto, som der står et x antal kroner på. Så hvis du gerne vil have malet noget i din lejlighed såsom dit toilet eller din stue. Så kan vi give et tilbud på hvad det vil koste, også slipper du for selv at skal op med pungen.

Tapeserings opgaver

Vi kan også løse tapeserings opgaver, lige fra opsætning af alm. savsmuldstapet, til speciale tapeter med mønster.Efter flere års erfaring inden for malerfaget, har arbejdet med de fleste former for forskellige tapeter.

Indvendig malerarbejde

Vi kan løse alt indvendig maler arbejde. Afrensning af tapet, spartling af vægge og lofter, opsætning af tapet/filt/glasvæv, maling af vægge og lofter. Vi kan også male træværk så som døre / karme /vinduer / låger / fodpaneler.

Sprøjte opgaver

Ved lidt større opgaver, har vi også stor erfaring inden for sprøjtning. Vi kan sprøjt spartle vægge og lofter, sprøjtemale vægge og lofter. Vi kan også sprøjtemale træværk, både indvendigt og udvendigt hvis det er muligt.

Specielle opgaver

Specielle opgaver kan vi også ordne. Hvad er specielle opgaver så? Vi kan lave gulve f.eks. flydespartle gulve og lakere forskellige gulve. Vi kan også tilbyde at lave epoxy gulve og andre epoxy opgaver feks epoxy behandlinger af fliser. Vi kan også lave motiver på vægge.

KOTAKT OS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD – Svarer indenfor 48 timer

 
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.